De TicketGang – nieuwsflash

Bijna 50 gemeenten en organisatoren, waaronder ook uw gemeente, werken met onze Jeugd en Vrijetijdsmodule voor de online inschrijvingen van sportweken en speelpleinwerking en/of onze Evenementenmodule voor culturele ticketing of inschrijvingen activiteiten.
Op vraag van deze gemeenten optimaliseren we continu onze modules en voegen we nieuwe nuttige functionaliteiten toe.
 
We versturen daarom nieuwsflashes. Via deze info-mails willen we u op de hoogte houden van de updates, nieuwe functionaliteiten, onze toekomstplannen en allerlei TicketGang-nieuwtjes.

Verslag TicketGangdag 29 november 2016 – Boechout

Elk jaar organiseren we in het najaar een ontmoetingsdag voor gemeenten voor onze modules Evenementen en Jeugd en vrije tijd.

Op deze ontmoetingsdag bieden we bijscholingen aan, we overlopen enkele updates van het afgelopen jaar en evalueren samen met de gemeenten onze modules.

 

Van deze ontmoetingsdag, deze keer in Theater Vooruit in Boechout, brengen we ook een verslag uit. Dit verslag geeft weer wat we die dag hebben afgesproken i.v.m. onze huidige functionaliteiten en te ontwikkelen functionaliteiten die op de planning staan. Dit verslag geeft u een beeld van wat u nog van ons mag verwachten en is voor ons een leidraad voor 2017.

 

U vindt dit verslag als bijlage.

Opleveringsrapport – Presentatie TicketGangdag

In 2015 hebben we (zie verslag 2015) een aantal zaken afgesproken i.v.m. te verbeteren functionaliteiten of nieuw te bouwen functionaliteiten. We hebben deze afspraken en resultaten ervan neergeschreven in een opleveringsrapport. Dit rapport hebben we gepresenteerd op deze TicketGangdag maar u kan het via onderstaande link ook downloaden.

Verder krijgen we ook heel wat vragen om ook de presentatie te bekomen. Daarom dat we deze ook ter beschikking stellen via onderstaande link.

Klik hier om het rapport en de presentatie te downloaden.

Dit gaat via WeTransfer, u kan tot 16 januari deze documenten downloaden. Hebt u de deadline gemist en wil u ze na 16 januari alsnog bekomen, stuur ons dan een mailtje.

.

Grabbelpas 2017

Voor gemeenten die werken met een Grabbelpas en de verkoop van de nieuwe Grabbelpas 2017 willen starten: geef ons tijdig een seintje, zodat wij de nodige business rules kunnen koppelen.

Zonder koppeling van deze business rules zal de Grabbelpas niet correct werken.

Heb je hier nog vragen over, neem dan zeker met ons contact op.

Evenementen 2016

Het jaar is weer voorbij gevlogen. De activiteiten voor 2016 zijn voorbij.

Om je lijst met evenementen overzichtelijk te houden kan je de evenementen van 2016 archiveren. Zo behoud je een beter overzicht van de huidige activiteiten.

Selecteer het evenement en druk op ‘archiveer’. Via het tabblad Archief kan je de evenementen in het archief raadplegen en eventueel ook terug dearchiveren.

 

 

Evenementen

Meer info?

Wenst u meer informatie over deze functionaliteiten neem dan contact op met onze helpdesk op info@ticketgang.be of 015/699.700.

Terug naar overzicht