De TicketGang-nieuwsflash

Meer dan 39 gemeenten en organisatoren werken met TicketGang, waarvan ongeveer 12 gemeenten, waaronder ook uw gemeente, werken met de module Zaalreservatie en/of Materiaalbeheer.

Op vraag van deze gemeenten optimaliseren we continu onze modules en voegen we nieuwe nuttige functionaliteiten toe.

We versturen daarom nieuwsflashes. Via deze info-mails willen we u op de hoogte houden van de updates, nieuwe functionaliteiten, onze toekomstplannen en allerlei TicketGang-nieuwtjes.

Update: Aanmaken reservatie

Deze week volgt er een kleine update wat betreft reservaties langs de kant van de bezoeker.

Deze update zal later ook nog langs de kant van de organisator worden geïmplementeerd.

Hoe verloopt het nu:

Bezoekers kiezen uit een dropdownlijst de activiteit of locatie die ze willen reserveren. Ze krijgen echter een dropdown met alle mogelijkheden wat soms niet duidelijk is voor iedereen.

Reservatie aanmaken

Hoe verloopt het na de update:

Bezoekers kiezen eerst de activiteit die ze willen uitvoeren. Daarna krijgen ze bij de locatie enkel maar de locaties te zien waar ze deze activiteit kunnen uitvoeren. Zo wordt het dus duidelijker voor de bezoekers wat ze waar kunnen beoefenen en welke zalen ze daarvoor kunnen reserveren.

Reservatie aanmaken

Webinfo

Er is nu ook een webinfo beschikbaar die zichtbaar is voor de gebruikers bij stap 1 van het aanmaken van een reservatie. Deze webinfo kan ingevuld worden via Zaalreservatie – Instellingen – Webinfo.

Webinfo

VARIA

Extra kolom: datum/uur aanvraag reservatie / annulatie

Bij reservaties is er achteraan een kolom toegevoegd met de datum en uur van de aanvraag van de reservatie.

Bij annulaties is er achteraan een kolom toegevoegd met de datum en uur van de aanvraag van de annulatie.

Reservatie over de dagen heen

Het is nu ook mogelijk om een reservatie te maken over de dagen heen, bijvoorbeeld van vrijdag 14:00 uur tot maandag 08:00 uur.

Meer info?

Wenst u meer informatie over deze functionaliteiten neem dan contact op met onze helpdesk op info@ticketgang.be of 015/699.700.

Terug naar overzicht