De TicketGang – nieuwsflash

Bijna 50 gemeenten en organisatoren, waaronder ook uw gemeente, werken met onze Jeugd en Vrijetijdsmodule voor de online inschrijvingen van sportweken en speelpleinwerking en/of onze Evenementenmodule voor culturele ticketing of inschrijvingen activiteiten.
Op vraag van deze gemeenten optimaliseren we continu onze modules en voegen we nieuwe nuttige functionaliteiten toe.
 
We versturen daarom nieuwsflashes. Via deze info-mails willen we u op de hoogte houden van de updates, nieuwe functionaliteiten, onze toekomstplannen en allerlei TicketGang-nieuwtjes.

Verslag TicketGangdag 7 november 2017 – Sint-Pieters-Leeuw

Elk jaar organiseren we in het najaar een ontmoetingsdag voor gemeenten voor onze modules Evenementen en Jeugd en vrije tijd.

Op deze ontmoetingsdag bieden we bijscholingen aan, we overlopen enkele updates van het afgelopen jaar en evalueren samen met de gemeenten onze modules.

Van deze ontmoetingsdag, deze keer in CC Coloma in Sint-Pieters-Leeuw, brengen we ook een verslag uit. Dit verslag geeft weer wat we die dag hebben afgesproken i.v.m. onze huidige functionaliteiten en te ontwikkelen functionaliteiten die op de planning staan. Dit verslag geeft u een beeld van wat u nog van ons mag verwachten en is voor ons een leidraad voor 2018.

U vindt dit verslag als bijlage.

Opleveringsrapport – Presentatie TicketGangdag

In 2016 hebben we (zie verslag 2016) een aantal zaken afgesproken i.v.m. te verbeteren functionaliteiten of nieuw te bouwen functionaliteiten. We hebben deze afspraken en resultaten ervan neergeschreven in een opleveringsrapport. Dit rapport hebben we gepresenteerd op deze TicketGangdag.

Grabbelpas 2018

Voor gemeenten die werken met een Grabbelpas en de verkoop van de nieuwe Grabbelpas 2018 willen starten: geef ons tijdig een seintje, zodat wij de nodige business rules kunnen koppelen.

Zonder koppeling van deze business rules zal de Grabbelpas niet correct werken.

Heb je hier nog vragen over, neem dan zeker met ons contact op.

Meer info?

Wenst u meer informatie over deze functionaliteiten neem dan contact op met onze helpdesk op info@ticketgang.be of 015/699.700.

Terug naar overzicht