De TicketGang-nieuwsflash

Bijna 50 gemeenten en organisatoren werken met TicketGang, waarvan ongeveer 15 gemeenten, waaronder ook uw gemeente, werken met de module Zaalreservatie en/of Materiaalbeheer.

Op vraag van deze gemeenten optimaliseren we continu onze modules en voegen we nieuwe nuttige functionaliteiten toe.

We versturen daarom nieuwsflashes. Via deze info-mails willen we u op de hoogte houden van de updates, nieuwe functionaliteiten, onze toekomstplannen en allerlei TicketGang-nieuwtjes.

Verslag TicketGangdag 1 maart 2018 – Nazareth

Dit jaar organiseerden we voor de tweede maal een ontmoetingsdag voor de module zaalreservatie en materiaalbeheer. Op deze ontmoetingsdag bieden we bijscholingen aan, we overlopen enkele updates van het afgelopen jaar en evalueren samen met de gemeenten de module.

Van deze ontmoetingsdag brengen we ook een verslag uit. Dit verslag geeft weer wat we die dag hebben afgesproken i.v.m onze huidige functionaliteiten en te ontwikkelen functionaliteiten die op de planning staan. Dit verslag geeft u een beeld van wat u nog van ons mag verwachten en is voor ons een leidraad voor 2018.

U vindt dit verslag in bijlage.

Openingsuren kopiëren

Je kan vanaf nu bestaande openingsuren kopiëren inclusief de gekoppelde tarievengrid. Dit kan via Instellingen – Openingsuren – Gewenste openingsuur selecteren – Kopieer (onder de drie bolletjes).

Je kan daarna de naam aanpassen voor de nieuwe openingsuren en de gewenste data ingeven.

openingsuren kopiëren

De nieuwe openingsuren worden aangemaakt voor alle zalen die aan deze openingsuren zijn gekoppeld. Je dient dit dus niet per zaal te kopiëren.

Verder wordt ook de tarievengrid die gekoppeld is aan deze openingsuren mee gekopieerd.

Meer info?

Wenst u meer informatie over deze functionaliteiten neem dan contact op met onze helpdesk op info@ticketgang.be of 015/699.700.

Terug naar overzicht