De TicketGang – nieuwsflash

Bijna 50 gemeenten en organisatoren, waaronder ook uw gemeente, werken met onze Jeugd en Vrijetijdsmodule voor de online inschrijvingen van sportweken en speelpleinwerking en/of onze Evenementenmodule voor culturele ticketing of inschrijvingen activiteiten.
Op vraag van deze gemeenten optimaliseren we continu onze modules en voegen we nieuwe nuttige functionaliteiten toe.
 
We versturen daarom nieuwsflashes. Via deze info-mails willen we u op de hoogte houden van de updates, nieuwe functionaliteiten, onze toekomstplannen en allerlei TicketGang-nieuwtjes.

Opvolgvragen kopiëren in geavanceerd beheer

Sinds kort is het mogelijk om opvolgvragen onder geavanceerd beheer te kopiëren. Ga naar Geavanceerd beheer – opvolgvragen, klik de opvolgvraag aan die je wenst te kopiëren en klik op kopieer. Zowel de vraag als de onderliggende antwoorden worden gekopieerd en aan de gekopieerde vraag wordt – kopie aan de naam toegevoegd.

Opvolgvragen per dag

Onder jeugdaanbod kan je nu ook opvolgvragen per dag stellen.
Bij aanmaak van het evenement kan je kiezen voor een eenmalige opvolgvraag of een opvolgvraag per dag.

Indien je kiest voor een eenmalige vraag wordt deze vraag 1 keer gesteld bij inschrijving voor dit evenement.

Opvolgvraag-eenmalig

Indien je kiest voor een opvolgvraag per dag duid je per vraag aan op welke dagen deze moet gesteld worden.

opvolgvraag-perdag

Betalende opvolgvragen (optie)

Je kan ook kiezen om aan een antwoord van een opvolgvraag een prijs te koppelen. Stel dat je vraagt of men een T-shirt wenst, kan men aan het ja antwoord 5 euro koppelen. Ouders moeten dan online 5 euro bijbetalen voor het T-shirt. Je kan dit bijvoorbeeld ook gebruiken voor voor- en naopvang, busritten,…

Opgelet! Deze functie en de betalingsmodaliteiten moeten aangevraagd worden en geactiveerd worden door TicketGang alvorens je deze kan gebruiken.

opvolgvraag-prijs

opvolgvraag

opvolgvraag-inschrijving

Sociaal tarief toekennen zonder aanvraag

Sinds kort kan je ook sociaal tarief toevoegen aan een account zonder dat de ouder eerst een aanvraag moet doen.
Ga naar de lijst gezinnen, selecteer het gezin en klik rechts op sociaal tarief behandelen. Klik op de knop “Sociaal tarief toevoegen” om een aanvraag voor sociaal tarief toe te voegen aan de account.

sociaal tarief toevoegen

sociaal tarief toevoegen

Klik daarna op het toegevoegde lijntje en op wijzig om de status van de aanvraag en de geldigheidsdatums aan te passen. Zolang de status van de aanvraag niet op goedgekeurd staat en de geldigheidsdatum niet gestart is, zal het sociaal tarief niet worden toegekend.

sociaal tarief

Indien er per ongeluk 2 of meer keer op sociaal tarief toevoegen/aanvragen werd geklikt, kan dit door de organisator verwijderd worden. Selecteer de lijn en klik op aanvraag verwijderen.

VARIA

  • Mutualiteitsattesten worden nu ook gedownload zoals het fiscale attest, dus geen problemen meer met de pop-up blokker.
  • Indien je in de webinfo gebruik maakt van inschrijvingsdata, vergeet deze dan niet tijdig aan te passen.
  • Deze week wordt het IT team uitgebreid met 2 nieuwe medewerkers.
  • TicketGang werd dit jaar Silver Partner bij ISB, aangezien we reeds 5 jaar masterpartner zijn.

ISB Silver Partner

Meer info?

Wenst u meer informatie over deze functionaliteiten neem dan contact op met onze helpdesk op info@ticketgang.be of 015/699.700.

Terug naar overzicht