De TicketGang – nieuwsflash

Meer dan 39 gemeenten en organisatoren, waaronder ook uw gemeente, werken met onze Jeugd en Vrijetijdsmodule voor de online inschrijvingen van sportweken en speelpleinwerking en/of onze Evenementenmodule voor culturele ticketing of inschrijvingen activiteiten.
Op vraag van deze gemeenten optimaliseren we continu onze modules en voegen we nieuwe nuttige functionaliteiten toe.
 
We versturen daarom nieuwsflashes. Via deze info-mails willen we u op de hoogte houden van de updates, nieuwe functionaliteiten, onze toekomstplannen en allerlei TicketGang-nieuwtjes.

Medische fiche verdwijnt vanaf 15 maart 2016

Zoals eerder aangekondigd, de medische fiche, beschikbaar voor de ouders onder het tabblad Gezin, zal vanaf 15 maart 2016 verdwijnen. De medische fiche werd toegevoegd in 2012 maar is ondertussen door de uitbreiding van kindgegevens overbodig geworden.

Indien jullie nog graag willen gebruik maken van de medische fiche, gelieve ons dan voor 15 maart hiervan op de hoogte te brengen via info@ticketgang.be.

Medische fiche

Bestaande tariefgroepen kopiëren, inclusief business rules

Vanaf nu kan je bestaande tariefgroepen kopiëren, inclusief de business rules (sociaal tarief / 1ste, 2de, 3de kind / inwoner, niet-inwoner / …) die hieraan gekoppeld zijn.

Hoe kan ik een bestaande tariefgroep kopiëren?

  1. Ga naar geavanceerd beheer – tarieven. Kies de tariefgroep die je wil kopiëren en druk op Kopieer. Je kiest een tariefgroep die dezelfde structuur heeft (bijvoorbeeld standaard tarief en sociaal tarief) als de tariefgroep die je wil aanmaken.
  2. Er wordt nu een nieuwe tariefgroep aangemaakt met de naam van de tariefgroep die je gekopieerd hebt + kopie en de datum. Je kan de naam van deze tariefgroep en de omschrijving wijzigen via Wijzig naam.
  3. Daarna kan je via wijzig de tarieven aanpassen.
Tarieven

Voordeel?

De business rules worden reeds mee gekopieerd en moeten later dus niet meer aan de tariefgroep gekoppeld worden. Jullie moeten de nieuwe tariefgroep enkel nog laten goedkeuren. Dit kan binnen de 24 uur in plaats van binnen de 5 werkdagen.

Kinderen en gezinnen archiveren

ArchiveerZowel kinderen als gezinnen kunnnen gearchiveerd worden onder jeugdaanbod. Om het hele gezin te archiveren ga je naar het tabblad Gezinnen, je selecteert het gezin en drukt op Archiveer. De gezinnen die werden gearchiveerd kan je terugvinden onder Toon Archief.

Hetzelfde principe geldt om een kind te archiveren. Hierbij ga je naar het tabblad Kinderen, je selecteert het kind en drukt op Archiveer. De kinderen die werden gearchiveerd kan je terugvinden onder Toon Archief.

Zorgbehoevend

Je kan nu ook aanduiden of een kind zorgbehoevend is en vanaf welke datum. Dit kan via het tabblad Jeugdaanbod – Kinderen – kind selecteren – rechts, knop Zorgbehoevend.

Zorgbehoevend

Achteraan de lijst met kinderen is ook een kolom toegevoegd waar je kan zien welk kind zorgbehoevend is.

Een kind dat wordt aangeduid als zorgbehoevend ontvangt tot 18 jaar een fiscaal attest.

Meer info?

Wenst u meer informatie over deze functionaliteiten neem dan contact op met onze helpdesk op info@ticketgang.be of 015/699.700.

Terug naar overzicht