De TicketGang – nieuwsflash

Bijna 50 gemeenten en organisatoren, waaronder ook uw gemeente, werken met onze Jeugd en Vrijetijdsmodule voor de online inschrijvingen van sportweken en speelpleinwerking en/of onze Evenementenmodule voor culturele ticketing of inschrijvingen activiteiten.
Op vraag van deze gemeenten optimaliseren we continu onze modules en voegen we nieuwe nuttige functionaliteiten toe.
 
We versturen daarom nieuwsflashes. Via deze info-mails willen we u op de hoogte houden van de updates, nieuwe functionaliteiten, onze toekomstplannen en allerlei TicketGang-nieuwtjes.

Aanpassingen front-office Jeugdaanbod (Gezinsaccount)

Beste organisator,

Binnenkort zullen we een aantal aanpassingen doorvoeren aan de gezinsaccount voor het tabblad Jeugdaanbod.

Er zullen een aantal tabbladen worden toegevoegd:

  • Inschrijven: het inschrijvingsscherm
  • Mijn reservaties: een overzicht van alle inschrijvingen (in de toekomst) van alle kinderen. De ouders hebben hier de mogelijkheid om een kind uit de lijst aan te duiden en de inschrijvingslijst af te drukken.
  • Mijn wachtlijst: een overzicht van alle inschrijvingen op de wachtlijst met plaatsaanduiding.
  • Mijn annulaties: een overzicht van alle geannuleerde inschrijvingen.
  • Mijn historiek: een overzicht van alle inschrijvingen over alle kinderen heen

Gezinsaccount

We hopen met deze aanpassingen het gebruiksgemak voor de ouders te verbeteren.

Het afdrukken van de inschrijvingslijsten en het raadplegen van de wachtlijst gebeurt na de aanpassingen onder het desbetreffende tabblad en zullen verdwijnen onder het tabblad Gezin. Hier zal men enkel nog kinderen kunnen aanmaken of wijzigen en de badges afdrukken.

De aanpassingen zullen op de TicketGangdag overlopen en besproken worden en na goedkeuring op 20 november naar productie worden gezet. Zo hebben jullie indien gewenst nog de tijd om de ouders op de hoogte te brengen van deze aanpassingen.

Extra kolommen inschrijvingspagina Jeugdaanbod

Verder werden de extra kolommen: Doelgroep, Tarieven en Aantal vrije plaatsen ook toegevoegd op de inschrijvingspagina indien je gebruik maakt van de nieuwe landingspagina.

Meer info?

Wenst u meer informatie over deze functionaliteiten neem dan contact op met onze helpdesk op info@ticketgang.be of 015/699.700.

Terug naar overzicht