De TicketGang – nieuwsflash

Meer dan 39 gemeenten en organisatoren, waaronder ook uw gemeente, werken met onze Jeugd en Vrijetijdsmodule voor de online inschrijvingen van sportweken en speelpleinwerking en/of onze Evenementenmodule voor culturele ticketing of inschrijvingen activiteiten.
Op vraag van deze gemeenten optimaliseren we continu onze modules en voegen we nieuwe nuttige functionaliteiten toe.
 
We versturen daarom nieuwsflashes. Via deze info-mails willen we u op de hoogte houden van de updates, nieuwe functionaliteiten, onze toekomstplannen en allerlei TicketGang-nieuwtjes.

De nieuwe landingspagina / startpagina voor onze jeugd en vrije tijdsmodule is klaar!

TicketGang ontwikkelde een nieuwe landingspagina (gemeente.ticketgang.eu), dit is de pagina waar ouders inloggen om zich in te schrijven. Je kan daar nu, indien gewenst alle info van je evenementen tonen. De Pinte werkt hier al mee, ga gerust eens kijken op hun site.

Nieuwe landingspagina jeugd en vrije tijdsmodule

Welke mogelijkheden biedt deze pagina?

Ouders kunnen reeds voor het inloggen de activiteiten zien die door jullie werden actief gezet. Ze kunnen zien welke activiteiten waar en wanneer doorgaan, wanneer de verkoop zal starten en hoeveel plaatsen er nog vrij zijn.

Verder wordt ook nog volgende informatie meegegeven:

  • Doelgroep: een vrij in te vullen tekstveld. Hier kan je leeftijd, geboortejaar, doelgroepen die gebruikelijk zijn in de gemeente (bv. toppers,…) ingeven. Dit veld kan per evenement ingevuld worden onder het tabblad instellingen.
  • Tarief: bij het tarief wordt standaard het laagste en het hoogste tarief getoond. Jullie hebben echter de mogelijkheid om dit te overschrijven met een zelf gekozen bedrag onder het tabblad instellingen bij het evenement.
  • Vrij: hier wordt het aantal vrije plaatsen getoond indien het gaat om een evenement van 1 dag of een gegroepeerd evenement. Voor andere evenementen zoals bijvoorbeeld speelpein wordt er nvt getoond.
Deze nieuwe landingspagina wordt jullie aangeboden als een gratis optie. Indien je hiervan gebruik wenst te maken geef je ons een seintje via info@ticketgang.be.
Praktisch zal je merken dat er nu 2 velden onderaan zijn bijgekomen bij de aanmaak of wijziging van evenementen onder het tabblad instellingen.
Nieuwe instellingen

Meer info?

Wenst u meer informatie over deze functionaliteiten neem dan contact op met onze helpdesk op info@ticketgang.be of 015/699.700.

Terug naar overzicht