De TicketGang-nieuwsflash

Bijna 50 gemeenten en organisatoren werken met TicketGang, waarvan ongeveer 15 gemeenten, waaronder ook uw gemeente, werken met de module Zaalreservatie en/of Materiaalbeheer.

Op vraag van deze gemeenten optimaliseren we continu onze modules en voegen we nieuwe nuttige functionaliteiten toe.

We versturen daarom nieuwsflashes. Via deze info-mails willen we u op de hoogte houden van de updates, nieuwe functionaliteiten, onze toekomstplannen en allerlei TicketGang-nieuwtjes.

Verslag TicketGangdag 24 januari 2017 – Beersel

Dit jaar organiseerden we voor de eerste maal een ontmoetingsdag voor de module zaalreservatie en materiaalbeheer. Op deze ontmoetingsdag bieden we bijscholingen aan, we overlopen enkele updates van het afgelopen jaar en evalueren samen met de gemeenten de module.

Van deze ontmoetingsdag brengen we ook een verslag uit. Dit verslag geeft weer wat we die dag hebben afgesproken i.v.m onze huidige functionaliteiten en te ontwikkelen functionaliteiten die op de planning staan. Dit verslag geeft u een beeld van wat u nog van ons mag verwachten en is voor ons een leidraad voor 2017.

U vindt dit verslag in bijlage.

SSL Certificaat voor uw zaalreservatie-website

We blijven steeds werken aan de beveiliging van onze systemen. Zo is het belangrijk dat gevoelige informatie zoals persoonsgegevens en wachtwoorden beveiligd over het internet worden verstuurd.

We hebben daarom voor alle gemeenten voor zaalreservatie een link voorzien met een SSL certificaat (https:// i.p.v. http), zodat alle gegevens versleuteld over het internet worden verstuurd.

Het enige wat u, best zo snel mogelijk doet, is de link op de gemeente-website veranderen naar https://gemeente.zaalreservatie.be. Bijvoorbeeld: https://beersel.zaalreservatie.be.

https

De oude link met http:// wordt voorlopig nog ondersteund, maar zal op termijn verdwijnen.

Meer info?

Wenst u meer informatie over deze functionaliteiten neem dan contact op met onze helpdesk op info@ticketgang.be of 015/699.700.

Terug naar overzicht