De TicketGang – nieuwsflash

Bijna 50 gemeenten en organisatoren, waaronder ook uw gemeente, werken met onze Jeugd en Vrijetijdsmodule voor de online inschrijvingen van sportweken en speelpleinwerking en/of onze Evenementenmodule voor culturele ticketing of inschrijvingen activiteiten.
Op vraag van deze gemeenten optimaliseren we continu onze modules en voegen we nieuwe nuttige functionaliteiten toe.
 
We versturen daarom nieuwsflashes. Via deze info-mails willen we u op de hoogte houden van de updates, nieuwe functionaliteiten, onze toekomstplannen en allerlei TicketGang-nieuwtjes.

Nieuwe menustructuur

Volgende week maandagnacht zal TicketGang migreren naar een nieuwe menustructuur.  In eerste fase is dit nieuwe menu enkel zichtbaar langs de organisatorkant, waar de gemeenten actief zijn. De eindklant zal hier momenteel niets van merken.

De hoofreden voor deze aanpassing is het meer mobiel en tablet vriendelijk maken van de TicketGang web applicatie.

De twee eerste navigatieniveaus zullen ondergebracht worden in een uitklapbaar ‘hamburger’ menu, dat bedienbaar is via een knop en/of swipe beweging.

De schermen worden veel minder druk en de eigenlijke inhoud zoals formulieren en tabellen past beter op het scherm, zowel voor de desktop browser als voor mobiele apparaten.

Bovendien zal er worden bijgehouden in welke module en sub-menu u laatst aan het werken was, zodat u na een login (zelfs met een ander apparaat) terug op exact dezelfde plek beland.

In de loop van de maand oktober volgen nog een aantal andere aanpassingen (aan bv. tabellen en formulieren) om de TicketGang applicatie meer mobiel en tablet vriendelijk te maken. Gaandeweg zullen we deze nieuwe functionaliteiten ook beschikbaar stellen voor de eindklant. Uiteraard volgt hier nog meer informatie over zodra het zover is.

VARIA:

Op de TicketGangdagen zal het nieuwe rechtensysteem verder worden toegelicht.

TicketGangdag IBO: dinsdag 3 oktober 2017

GC Den Egger, August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel

TicketGangdag JVT/EVT: dinsdag 7 november 2017, Sint-Pieters-Leeuw

TicketGangdag ZAAL/MAT: februari 2018, locatie nog te bepalen

Meer info?

Wenst u meer informatie over deze functionaliteiten neem dan contact op met onze helpdesk op info@ticketgang.be of 015/699.700.

Terug naar overzicht