De TicketGang-nieuwsflash

Bijna 50 gemeenten en organisatoren werken met TicketGang, waarvan enkele gemeenten, waaronder ook uw gemeente, werken met de IBO/BKO -module voor de online inschrijvingen van de kinderopvang.
 
Op vraag van deze gemeenten optimaliseren we continu onze modules en voegen we nieuwe nuttige functionaliteiten toe.
 
We versturen daarom nieuwsflashes. Via deze info-mails willen we u op de hoogte houden van de updates, nieuwe functionaliteiten, onze toekomstplannen en allerlei TicketGang-nieuwtjes.

Facturatie

Onlangs hebben we enkele aanpassingen gedaan aan de facturatie. Alle facturen werden verwijderd uit de databank en worden nu steeds rechtstreeks naar disk overgeschreven.

Dit heeft als gevolg dat de aanmaak van de tijdelijke lijst met facturen vanaf nu veel vlotter verloopt. De aanmaak van een tijdelijke lijst neemt nu gemiddeld 2 minuten in beslag, een heel stuk sneller dus dan voordien.

Indien het icoontje nog blijft draaien kan je na een vijftal minuten op F5 drukken om de pagina te vernieuwen.

IBO Barcode scanner

Er werd onder de IBO Barcode scanner een knop voorzien ‘Reservatielijst’ waarbij je de reservatielijst kan raadplegen vanuit de IBO Barcode scanner. Deze lijst kan dus ook geraadpleegd en afgedrukt worden door de begeleiding.

Allergieën en aandachtspunten werden ook duidelijk zichtbaar gemaakt bij de IBO Barcode scanner. Indien er allergieën en/of aandachtspunten bij het kind staan ingevuld, krijgt deze een vinkje in de kolom aandachtspunten. De begeleiding kan op basis hiervan dan de kind fiche raadplegen voor meer info.

barcodescanner

VARIA

Het rekeningnummer wordt nu ook optioneel opgevraagd bij het aanmaken van een nieuwe gezinsaccount.

NIEUWE OPTIES (BETALEND):

  • Online portefeuille:

Om tegemoet te komen aan de vraag om te kunnen werken zonder facturatie achteraf en met onmiddellijke betalingen, voorzien wij een aparte online portefeuille

Het gezin zal online geld kunnen opladen in zijn portefeuille of het gezin zal aan de balie via de gemeente geld kunnen toevoegen aan zijn portefeuille. Via de portefeuille kunnen dan zowel online als aan de balie inschrijvingen en opties betaald worden. De portefeuille bevat een overzicht van alle transacties die met deze portefeuille verricht werden.

De ouder betaald via de portefeuille het berekende bedrag per inschrijving op basis van de opgegeven uren. Als uit de scanning blijkt dat er een verschil is tussen het berekende bedrag via inschrijving en het berekende bedrag via scanning (effectieve tijd aanwezig) zal de meerkost automatisch verrekend worden via de portefeuille.

portefeuille

  • Online betaling voorschot bij inschrijving:

De organisator kan kiezen om bij bepaalde opvangevenementen (bv vakantie-opvang) een voorschot te vragen bij inschrijving. Dit voorschot wordt dan online betaald en zal op de factuur in mindering gebracht worden. De betaling verloopt via de geïntegreerde betalingsmodule van TicketGang met Ogone.

Voor meer informatie over deze opties kan u steeds met ons contact opnemen.

Meer info?

Wenst u meer informatie over deze functionaliteiten neem dan contact op met onze helpdesk op info@ticketgang.be of 015/699.700.

Neem ook eens een kijkje op onze nieuwe commerciële website: www.ticketgang.com voor meer informatie over onze verschillende modules.

Terug naar overzicht