De TicketGang – nieuwsflash

Bijna 50 gemeenten en organisatoren, waaronder ook uw gemeente, werken met onze Jeugd en Vrijetijdsmodule voor de online inschrijvingen van sportweken en speelpleinwerking en/of onze Evenementenmodule voor culturele ticketing of inschrijvingen activiteiten.
Op vraag van deze gemeenten optimaliseren we continu onze modules en voegen we nieuwe nuttige functionaliteiten toe.
 
We versturen daarom nieuwsflashes. Via deze info-mails willen we u op de hoogte houden van de updates, nieuwe functionaliteiten, onze toekomstplannen en allerlei TicketGang-nieuwtjes.

Nieuwe flow cultuur evenementen

Er werden deze week enkele nieuwe functionaliteiten online gezet voor de opzet van evenementen.

Er kunnen extra instellingen worden ingesteld zoals doelgroepen, tickets op naam en een vaste afsluitdatum voor de verkoop.

Verder is de kalender voor het toevoegen van data volledig aangepast en uitgebreid en kan je naast het startuur ook het einduur van de voorstelling ingeven en eventueel om welk uur de deuren open gaan. Deze zullen later nog worden toegevoegd aan de ticketlay-out.

Er kunnen opvolgvragen worden toegevoegd aan het evenement, zo kan je bijvoorbeeld vragen welke maat T-shirt ze wensen indien ze een T-shirt krijgen. Momenteel worden de opvolgvragen enkel nog maar getoond indien men kiest voor tickets op naam, dit wordt later nog uitgebreid. Indien je gebruik wenst te maken van betalende opvolgvragen, gelieve ons hiervoor te contacteren.

Voor een uitgebreide handleiding of extra vragen kan je ons steeds contacteren op info@ticketgang.com.

Aantal beschikbare plaatsen wijzigen bij jeugdaanbod

Je kan sinds kort ook het aantal beschikbare plaatsen wijzigen naar het aantal plaatsen dat reeds verkocht zijn. Je kan er zo voor zorgen dat er geen kinderen meer kunnen inschrijven. Wanneer iemand het kamp aanklikt om te kopen, zal de status wijzigen naar uitverkocht/wachtlijst.

aantal plaatsen wachtlijst

Indien er plaatsen zijn vrijgekomen of er komen meer plaatsen beschikbaar (die voeg je toe onder wijzig – instellingen – aantal plaatsen) dien je zowel de data in het evenement (via wijzig – wanneer – datum aanklikken – activeren) als het evenement zelf (evenement selecteren – activeren) opnieuw te activeren. Opgelet, indien het evenement opnieuw actief staat kan iedereen opnieuw inschrijven en niet alleen de mensen van de wachtlijst.

VARIA:

  • Het rekeningnummer wordt nu ook optioneel opgevraagd bij het aanmaken van een nieuwe gezinsaccount.
  • Bij Financiën – Inkomsten werden er totalen toegevoegd onderaan de tabel.
  • Vanaf nu is het ook mogelijk om bij de online aankopen met de Bancontact app te betalen.

Bancontact app

Meer info?

Wenst u meer informatie over deze functionaliteiten neem dan contact op met onze helpdesk op info@ticketgang.be of 015/699.700.

Terug naar overzicht