De TicketGang-nieuwsflash

Meer dan 39 gemeenten en organisatoren werken met TicketGang, waarvan enkele gemeenten, waaronder ook uw gemeente, werken met de IBO/BKO -module voor de online inschrijvingen van de kinderopvang.
 
Op vraag van deze gemeenten optimaliseren we continu onze modules en voegen we nieuwe nuttige functionaliteiten toe.
 
We versturen daarom nieuwsflashes. Via deze info-mails willen we u op de hoogte houden van de updates, nieuwe functionaliteiten, onze toekomstplannen en allerlei TicketGang-nieuwtjes.

Verslag TicketGangdag IBO 13 oktober 2015 – Scherpenheuvel-Zichem

Elk jaar organiseren we in het najaar een ontmoetingsdag voor gemeenten voor onze modules Evenementen en Jeugd en vrije tijd.

In 2015 organiseerden we voor het eerst ook een ontmoetingsdag voor de module IBO. Op deze ontmoetingsdag bieden we bijscholingen aan, we overlopen enkele updates van het afgelopen jaar en evalueren samen met de gemeenten de module.

 

Van deze ontmoetingsdag brengen we ook een verslag uit. Dit verslag geeft weer wat we die dag hebben afgesproken i.v.m. onze huidige functionaliteiten en te ontwikkelen functionaliteiten die op de planning staan. Dit verslag geeft u een beeld van wat u nog van ons mag verwachten en is voor ons een leidraad voor 2016.

U kan dit verslag hier downloaden: Verslag IBO TicketGangdag 2015

Aanpassing kopieerfunctie reservatie voor meerdere kinderen

Als ouders willen reserveren voor meerdere kinderen tegelijk, hebben ze de mogelijkheid om de functie “Kopieer datums en uren naar alle kinderen” aan te vinken. Deze functie werd uitgebreid, zodat nu ook de locatie wordt meegenomen.

Als deze functie dus staat aangevinkt, worden alle kalenders van alle kinderen geladen met de gekozen locatie, datums en uren bij het eerste kind.

Uren per dag nog aanpassen bij overzicht reservatie

Verder hebben ouders nu ook de mogelijkheid om bij het overzicht van de gewenste dagen de uren per dag nog te wijzigen via een dropdown menu, alvorens de reservatie definitief te bevestigen.

Meer info?

Wenst u meer informatie over deze functionaliteiten neem dan contact op met onze helpdesk op info@ticketgang.be of 015/699.700.

Terug naar overzicht