De TicketGang-nieuwsflash

Bijna 50 gemeenten en organisatoren werken met TicketGang, waarvan enkele gemeenten, waaronder ook uw gemeente, werken met de IBO/BKO -module voor de online inschrijvingen van de kinderopvang.
 
Op vraag van deze gemeenten optimaliseren we continu onze modules en voegen we nieuwe nuttige functionaliteiten toe.
 
We versturen daarom nieuwsflashes. Via deze info-mails willen we u op de hoogte houden van de updates, nieuwe functionaliteiten, onze toekomstplannen en allerlei TicketGang-nieuwtjes.

Nieuwe lay-out factuur

Op de TicketGangdag is er al uitvoerig gesproken en gediscussieerd over de nieuwe lay-out van de factuur. In bijlage kunnen jullie alvast nogmaals een voorbeeld vinden van hoe de nieuwe factuur er zal uitzien. Bedoeling is om de nieuwe lay-out voor iedereen live te brengen begin mei voor de facturatie van de maand april.

Indien er hierrond nog vragen of opmerkingen zijn horen wij het graag.

Sociaal tarief toekennen zonder aanvraag

Sinds kort kan je ook sociaal tarief toevoegen aan een account zonder dat de ouder eerst een aanvraag moet doen.

Ga naar de lijst gezinnen, selecteer het gezin en klik rechts op sociaal tarief behandelen. Klik op de knop “Sociaal tarief toevoegen” om een aanvraag voor sociaal tarief toe te voegen aan de account.

sociaal tarief toevoegen

sociaal tarief toevoegen

Klik daarna op het toegevoegde lijntje en op wijzig om de status van de aanvraag, het percentage en de geldigheidsdatums aan te passen. Zolang de status van de aanvraag niet op goedgekeurd staat en de geldigheidsdatum niet gestart is, zal het sociaal tarief niet worden toegekend.

sociaal tarief toevoegen

VARIA

  • Het is nu ook mogelijk om zaterdag en zondag toe te voegen aan de evenementen. ( Dit werd opgezet voor een nieuwe gemeente) Opgelet als je deze niet gebruikt, vink dan niet dagelijks  aan, maar enkel ma, di, wo, do en vr, of verwijder de zaterdagen en zondagen uit de lijst met data indien je wel hebt gekozen voor dagelijks.

Dagen

Dagen

  • De scholen werden toegevoegd aan de aanwezigheidslijst en reservatielijst en er werden extra filters toegevoegd.
  • De reservatielijst werd uitgebreid met de laatste scan uren. (Het vinkje aanwezig kijkt niet naar een dagdeel (voormiddag/namiddag). Via de uren van de scanning kan men gemakkelijker zien of het kind ook in de namiddag reeds werd gescand = aanwezig is.)
  • Opvolgvragen kunnen nu ook gekopieerd worden onder geavanceerd beheer.
  • Op de aanwezigheidslijst en afwezigheidslijst kan je via de knop boete voor alle, voor iedereen gelijktijdig een boete toekennen.
  • De uren van scanning kunnen nu ook geraadpleegd worden in de account van de ouder. (Kinderopvang – Mijn Tijdsregistratie)

tijdsregistratie

Meer info?

Wenst u meer informatie over deze functionaliteiten neem dan contact op met onze helpdesk op info@ticketgang.be of 015/699.700.

Neem ook eens een kijkje op onze nieuwe commerciële website: www.ticketgang.com voor meer informatie over onze verschillende modules.

Terug naar overzicht