Evenementen   |   Vrije tijd   |   Kinderopvang   |   Zaalreservatie   |   Materiaalbeheer

Bij TicketGang registreert de organisator online en gratis zijn evenement. TicketGang moet dus zelf geen administratie doen. De verkoop van tickets gebeurd volledig via het internet en niet via dure call centers. Bovendien lever TicketGang tickets die je zelf kan afprinten, dus geen hoge portkosten.
U kan online betalen met alle gekende betaalmiddelen zoals Mastercard, VISA, Maestro, Bancontact-MisterCash en American Express.
Ja dat kan, als dit door de organisator is voorzien. Hou er rekening mee dat de organisator kan controleren of u voldoet aan de voorwaarden voor deze korting bij de ingang van het evenement.
Als we de betaling na 30 minuten niet hebben ontvangen, wordt de bestelling geannuleerd en worden de tickets terug vrijgegeven. U kan nu een nieuwe bestelling maken.
Nadat u uw ticket heeft gekocht en betaald via de website van TicketGang, krijgt u de mogelijkheid om de tickets onmiddellijk af te drukken. De tickets worden ook per e-mail verzonden als u ze later wil afdrukken.
Soms komt de e-mail met de tickets in uw SPAM of Ongewenste e-mail terecht. U kunt best info@ticketgang.be  toevoegen aan de lijst met veilige afzenders.

Het kan zijn dat u een onjuist e-mailadres heeft opgegeven of per ongeluk een typefout heeft gemaakt. Neem contact met ons op en wij zullen het nodige doen.

Vermoedelijk is er een pop-up blokker actief op je PC. Je merkt dit door het verschijnen van een rood kruisje in de adreslijn van uw browser of een andere melding dat een pop-up is geblokkeerd. Je kan dit oplossen door op het rode kruisje of de pop-up blokker-melding te klikken en  daar  “pop-ups van ticketgang.eu“ altijd toestaan te selecteren. Nadat je dit hebt gedaan kan je de tickets opnieuw afprinten.

Als je er niet in slaagt om je pop-up blokker af te zetten, kan je het volgende doen: Druk met je rechtermuisknop op de blauwe tekst “Tickets afdrukken” en selecteer de optie “hyperlink kopiëren”. Open je webbrowser en plak de hyperlink in de url/webadresbalk en druk op enter. De tickets worden geopend, waarna je ze kan afdrukken.

Misschien kunt u de bevestigingsmail doorsturen naar uw werk, een familielid of kennis die de tickets voor u kan afprinten. U kan hiervoor ook steeds langsgaan bij de gemeente. Mocht dit alles niet mogelijk zijn dan dient u het nummer (13 cijfers) dat vermeld wordt onder de barcode van elk ticket op te schrijven.
Ja dat mag. Het is niet noodzakelijk om uw ticket in kleur te printen, alleen de leesbaarheid is van belang.
Je kan de tickets opnieuw afprinten via de link in de bevestigingsmail die u na de aankoop hebt ontvangen. Je ticket is je toegangsbewijs voor het evenement, dus het is belangrijk dat je dit bij hebt.
Slechts één ticket zal geldig kunnen gebruikt worden. Bij scanning van de tickets wordt alleen de houder van het ticket dat het eerst wordt gescand toegelaten tot het evenement. Als er meer dan 1 exemplaar van het ticket bij de ingang verschijnt, zal de barcode-scanner een signaal afgeven.
Ja, dat kan. De tickets zijn niet persoonsgebonden. Wij raden u wel aan om uw eigen e-mailadres op te geven, zodat u zeker bent dat de e-mail met de tickets goed is aangekomen.