Nu het schooljaar pas begonnen is starten in vele gemeenten ook de sportlessenreeksen terug opnieuw. Zo ook in Herzele & Nijlen. Herzele en Nijlen bieden naast sportacademies en zwemlessen ook MultiMove-lessenreeksen aan. Het project van de Vlaamse Overheid dat een gevarieerd bewegingsaanbod aanbiedt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Online inschrijven met online betaling voor de lessenreeksen

Nieuw is dat ouders nu online kunnen inschrijven voor de MultiMove-lessenreeksen en ook onmiddellijk online betalen. Herzele en Nijlen werken hiervoor samen met TicketGang. TicketGang is een Vlaams technologiebedrijf gespecialiseerd in online ticketing en online inschrijven met online betalingen. TicketGang biedt op www.ticketgang.be een technisch platform en systeem aan waardoor organisatoren zelf online evenementen kunnen registreren en gebruik maken van het TicketGang verkoop- en inschrijftechnologie.

Ouders krijgen via TicketGang een overzicht van de aangeboden lessenreeksen. Ze kunnen een keuze maken en eventueel meerdere kinderen of voor meerdere lessenreeksen inschrijven. De inschrijvingsmodule houdt rekening met de gemeentelijke kortingsregels zoals een inwonerstarief of een goedkoper tarief voor bijkomende kinderen uit hetzelfde gezin.

De sportdiensten van Herzele  en Nijlen hebben back office allerhande lijsten (inschrijvingslijst, aanwezigheidslijst, wachtlijst, lijst per leeftijd,…) voor een vlotte opvolging en de fiscale attesten worden automatisch opgemaakt en verspreid.