TicketGang

TicketGang is een onafhankelijk web bedrijf, dat werd opgericht in 2007 door Walter Curias, expert in high volume Cloud oplossingen, en Yves Pauwels, specials in betalingsverkeer.

In 2008 lanceerde TicketGang het eerste online ticketing systeem op de Belgische markt, dat volledig in real time door de organisator kan worden beheerd. Dankzij de hoge Straight Though Processing- en automatiseringsgraad, kan TicketGang de laagste kosten garanderen in de Benelux. We hebben ondertussen al meer dan 1000 geregistreerde organisatoren in België, waaronder verschillende theaters, Gemeenschap- en Culturele Centra en gemeenten. Meer dan 10% van de Vlaamse gemeenten werkt met TicketGang.

SaaS in een notendop

Saas is simpelweg een software die online wordt aangeboden. U hoeft deze software niet aan te kopen, maar u betaalt voor het gebruik ervan. U hoeft het programma ook niet op uw computer te installeren, want alles werkt volledig via het internet. TicketGang functioneert hierbij zowel als host als de beheerder van de applicatie.

Uw voordeel? U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud, de service en de support van de software. Deze neemt TicketGang volledig voor zijn rekening, waardoor u slechts één aanspreekpunt heeft bij vragen en/of problemen.

Onze medewerkers

Yves Pauwels
Yves PauwelsManager
Walter Curias
Walter CuriasManager
Tom Harding
Tom HardingAccount Manager
Annelies Verbraeken
Annelies VerbraekenCustomer Support
Kurt Van Cant
Kurt Van CantDeveloper
Arne Vennix
Arne VennixDeveloper