In 2012 betrokken we in GC Den Breughel een volledig nieuwe cultuurzaal. Met een beperkt budget waren we op zoek naar een efficiënt en gebruiksvriendelijk ticketingsysteem. Ticketgang bleek ideaal voor ons! Van bij de start kregen we persoonlijk advies en begeleiding. Yves (de zaakvoerder) was zelf aanwezig bij de start van onze eerste voorstelling! Voor elk evenement is er een duidelijk rapport van de online en kassaverkoop. Doorstortingen verlopen steeds correct. De scanners zorgen voor een efficiënte toegangscontrole met onmiddellijke rapportering. Enkele interessante uitbreidingen werden toegevoegd in de voorbije jaren, zoals een automatische link met de uit Databank. Dit bespaart ons heel wat tijd. Wij raden ticketgang dan ook regelmatig aan aan collega cc’s en gc’s, en aan de verenigingen die activiteiten plannen.
Lies Op de Beeck, Cultuurbeleidscoördinator - Haacht
Met Ticketgang hebben we een flexibele organisatie gevonden, die als partner snel kan schakelen. Soms is het een voordeel dat je in zee gaat met een grote partner, maar in dit geval is het tegendeel gebleken.
Een beperkte organisatie zonder al te veel overhead, die klantgericht zorgt dat de problemen snel aangepakt worden. Wij zijn tevreden en inmiddels werden ook al andere modules gebruikt.
Jan Desmeth, Schepen van Cultuur en Mobiliteit - Sint-Pieters-Leeuw
Ik vind het een nuttig instrument voor ons!
Het is een groot werk dat voor mij weg valt om die fiscale attesten op te maken. Ik deed dat allemaal zelf met de hand daar kroop veel tijd in. En het online betalen vind ik goed en transparant voor de boekhouding. Minder cash geld in huis vind ik ook iets positiefs!
Priscilla Loos, Dienst Jeugd, Sport en Feestelijkheden - Drogenbos
In Boutersem zijn we alvast super tevreden van Ticketgang!
• eenvoudig systeem
• makkelijk om aangeleerd te krijgen
• als je vragen hebt krijg je zowel via mail als via telefoon heel snel een goed en duidelijk antwoord
• enorme vermindering van de administratie voor ons!
• nog maar één jaar in gebruik, maar al 90% van de ouders zijn zeer tevreden. ( de overige 10% komt nog steeds graag aan de balie inschrijven…)
Emilie Nijst, Jeugddienst - Boutersem
Het gebruik van Ticketgang als inschrijvingsmodule voor alle sport- en jeugdactiviteiten in de gemeente Herzele is als zeer positief geëvalueerd door zowel ons, gemeente Herzele, als de klanten (inwoners, gebruikers) van het systeem.
Er zijn heel wat voordelen aan het systeem verbonden:
• Administratieve vereenvoudiging (klanten schrijven zelf in, geen fiscale attesten meer, snelle lijsten en overzichten)
• Info is altijd up-to-date
• Verantwoordelijkheid inschrijvingen ligt bij de klant zelf
• Onmiddellijke betaling door klant, beperkte/geen administratie achteraf
• Snelle en efficiënte helpdesk (voor zowel klanten als organisator)
• Systeem wijst zichzelf uit, gemakkelijk in gebruik
Jonathan De Henau, Sportpromotor - Herzele
De eerste ervaringen met het gebruik van de zaalreservatiemodule zijn alleen maar positief. Wij hoeven ons vanaf nu steeds minder en minder met zaalreservaties bezig te houden en kunnen nu onze tijd anders besteden. Enerzijds is dit nu minder werk voor de Sportdienst en anderzijds zijn er dan weer meer mogelijkheden voor de sportclubs en dat was toch de bedoeling. Vooral het feit dat onze concessionaris van sporthal Hemelrijk zelf de zaalbezetting kan bekijken is een grote administratieve vereenvoudiging.
Thijs Damen, Sportdienst - Essen
Het gebruik van TG heeft er voor gezorgd dat we nogal wat tijdswinst kunnen noteren voor wat inschrijvingen betreft.
De inschrijvingen verlopen veel efficiënter en ook de controle van de aanwezigheden is een groot pluspunt.
Ook over de service en begeleiding bij de opstart zijn we tevreden met misschien enkele verbeterpunten over de details betreffende het opstarten en de werking van TG.
Zeer positief is de intensieve begeleiding en de stand by op de eerste inschrijvingsmomenten want elke opstart van een nieuw programma kent natuurlijk zijn kinderziekten. Dit werd naar ons gevoel zeer goed opgevangen en opgevolgd.
Ann De Vreese, Sportfunctionaris - De Pinte
De evenementenmodule is wat wij als kleine gemeente met een eigen cultuuraanbod nodig hebben. Het werkt eenvoudig, voor mezelf als cultuurbeleidscoördinator, maar ook voor onze inwoners. Inwoners vinden makkelijk de weg naar de evenementenmodule en zijn ook positief over het gebruiksgemak. Het gebeurt zelden tot nooit dat ik gecontacteerd wordt door een inwoner omdat hij problemen ondervindt.
Ticketgang is geen log, groot, ontoegankelijk bedrijf, maar een dynamisch team waarmee je vlot en persoonlijk communiceert over problemen, wensen of ideeën.
Hans Gijsbrechts, Cultuurbeleidscoördinator - Machelen