Toen TicketGang in 2011 van start ging met een online module voor inschrijvingen sportkampen voor de gemeenten Zemst en Steenokkerzeel werd ook de vraag gesteld aan de gemeente Boortmeerbeek, de thuishaven van TicketGang. Het vorige schepencollege hield nog even de boot af maar het nieuwe schepencollege kwam in het voorjaar 2013 tot een akkoord met TicketGang.

Als voornaamste redenen haalde Boortmeerbeek de problematiek van de wachtrijen aan. Op de inschrijvingsdag, tijdens de maandagopening om 18u, kon men tot ver buiten het gemeentehuis een wachtrij aantreffen van ouders die hun kinderen wensten in te schrijven voor de kampen. Sommige ouders stonden meer dan 2u aan te schuiven in de rij.

Het feit dat TicketGang ondertussen niet alleen in 2 buurgemeenten actief was maar ook in 14 andere gemeenten over gans Vlaanderen was een tweede reden om voor online inschrijvingen met TicketGang te kiezen.

De eerste online inschrijvingen in Boortmeerbeek zijn de Crea-weken van de herfstvakantie, waarvan de inschrijvingen begin september starten. De eerste sportweken zijn voorzien voor de krokusvakantie 2014.  TicketGang is erg blij zijn thuisgemeente Boortmeerbeek toe te voegen aan het lijstje van gemeenten waar ze mee samenwerkt.