Evenementen

Evenementen

TicketGang zorgt voor een vlotte online ticketverkoop voor al uw activiteiten en evenementen. Dit kan gaan om festivals, concerten, sportevents, theatervoorstellingen, party’s, tentoonstellingen, workshops en nog veel meer. We werken volledig online zonder zware administratieve procedures en zijn geschikt voor zowel kleine als grote evenementen.

Ontdek meer
Jeugdvrijetijd

Vrije Tijd

De TicketGang Vrijetijdsmodule zorgt ervoor dat gezinnen online kunnen inschrijven met onmiddellijke betaling voor alle jeugd-, sportactiviteiten en events. De gezinnen doen dit bij voorkeur online, maar kunnen nog steeds inschrijven aan de balie via de geïntegreerde baliemodule.

Ontdek meer
kinderopvang

Kinderopvang

Opvang voorzien voor kinderen is niet altijd zo eenvoudig. Denk hierbij maar aan de uren voor en na schooltijd, de feestdagen en de vakantieperiodes. Deze module laat ouders toe om in een mum van tijd hun kinderen online in te schrijven in de beschikbare BKO of IBO locaties.

Ontdek meer
zaalverhuur

Zaalverhuur

Deze module is de ideale tool voor zowel inwoners als verenigingen en clubs om de beschikbaarheid van zalen te bekijken en te reserveren voor de gewenste datum. Het begrip zalen is hierbij ruim op te vatten en omvat onder andere sporthallen, feestzalen, vergaderzalen, sportterreinen, zwembaden, squash zalen,….

Ontdek meer
materiaalverhuur

Materiaalverhuur

Deze module biedt de mogelijkheid aan particulieren en verenigingen om materialen op gemakkelijke en eenvoudige wijze te huren. Ze kunnen online bekijken welke materialen beschikbaar zijn en indien gewenst kunnen ze deze meteen reserveren, eventueel samen met de huur van een zaal (zie zaalreservatie).

Ontdek meer

Internet Of Things

De TicketGang oplossing ondersteunt de volledige flow vanaf reservatie/aankoop tot het openen van deuren/lockers en aansturing van elektronische apparaten (licht, verwarming,…). Management van de nodige toegangscodes via het platform voor de klant en organisator.

Ontdek meer