TicketGang

TicketGang is een onafhankelijk web bedrijf, dat werd opgericht in 2007 door Walter Curias, expert in high volume Cloud oplossingen, en Yves Pauwels, specials in betalingsverkeer.

In 2008 lanceerde TicketGang het eerste online ticketing systeem op de Belgische markt, dat volledig in real time door de organisator kan worden beheerd. Dankzij de hoge Straight Though Processing- en automatiseringsgraad, kan TicketGang de laagste kosten garanderen in de Benelux. We hebben ondertussen al meer dan 1000 geregistreerde organisatoren in België, waaronder verschillende theaters, Gemeenschap- en Culturele Centra en gemeenten. Meer dan 10% van de Vlaamse gemeenten werkt met TicketGang.

ISB Silver_5jaar_2021

SaaS in een notendop

Saas is simpelweg een software die online wordt aangeboden. U hoeft deze software niet aan te kopen, maar u betaalt voor het gebruik ervan. U hoeft het programma ook niet op uw computer te installeren, want alles werkt volledig via het internet. TicketGang functioneert hierbij zowel als host als de beheerder van de applicatie.

Uw voordeel? U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud, de service en de support van de software. Deze neemt TicketGang volledig voor zijn rekening, waardoor u slechts één aanspreekpunt heeft bij vragen en/of problemen.

Onze medewerkers

Yves Pauwels Manager
Walter Curias
Manager
Tom Harding
Account Manager
Annelies Verbraeken Customer Support
Kurt Van Cant Developer
Arne Vennix Developer

Referenties

In 2012 betrokken we in GC Den Breughel een volledig nieuwe cultuurzaal. Met een beperkt budget waren we op zoek naar een efficiënt en gebruiksvriendelijk ticketingsysteem. Ticketgang bleek ideaal voor ons! Van bij de start kregen we persoonlijk advies en begeleiding. Yves (de zaakvoerder) was zelf aanwezig bij de start van onze eerste voorstelling! Voor elk evenement is er een duidelijk rapport van de online en kassaverkoop. Doorstortingen verlopen steeds correct. De scanners zorgen voor een efficiënte toegangscontrole met onmiddellijke rapportering. Enkele interessante uitbreidingen werden toegevoegd in de voorbije jaren, zoals een automatische link met de uit Databank. Dit bespaart ons heel wat tijd. Wij raden ticketgang dan ook regelmatig aan aan collega cc’s en gc’s, en aan de verenigingen die activiteiten plannen.

Lies Op de Beeck, Cultuurbeleidscoördinator - Haacht

Met Ticketgang hebben we een flexibele organisatie gevonden, die als partner snel kan schakelen. Soms is het een voordeel dat je in zee gaat met een grote partner, maar in dit geval is het tegendeel gebleken.
Een beperkte organisatie zonder al te veel overhead, die klantgericht zorgt dat de problemen snel aangepakt worden. Wij zijn tevreden en inmiddels werden ook al andere modules gebruikt.

Jan Desmeth, Schepen van Cultuur en Mobiliteit - Sint-Pieters-Leeuw
In Boutersem zijn we alvast super tevreden van Ticketgang!
• eenvoudig systeem
• makkelijk om aangeleerd te krijgen
• als je vragen hebt krijg je zowel via mail als via telefoon heel snel een goed en duidelijk antwoord
• enorme vermindering van de administratie voor ons!
• nog maar één jaar in gebruik, maar al 90% van de ouders zijn zeer tevreden. ( de overige 10% komt nog steeds graag aan de balie inschrijven…)
Emilie Nijst, Jeugddienst - Boutersem

Het gebruik van Ticketgang als inschrijvingsmodule voor alle sport- en jeugdactiviteiten in de gemeente Herzele is als zeer positief geëvalueerd door zowel ons, gemeente Herzele, als de klanten (inwoners, gebruikers) van het systeem.
Er zijn heel wat voordelen aan het systeem verbonden:
• Administratieve vereenvoudiging (klanten schrijven zelf in, geen fiscale attesten meer, snelle lijsten en overzichten)
• Info is altijd up-to-date
• Verantwoordelijkheid inschrijvingen ligt bij de klant zelf
• Onmiddellijke betaling door klant, beperkte/geen administratie achteraf
• Snelle en efficiënte helpdesk (voor zowel klanten als organisator)
• Systeem wijst zichzelf uit, gemakkelijk in gebruik

Jonathan De Henau, Sportpromotor - Herzele
17/11/2021 – Een grote dank voor jou en de hele helpdesk voor de opstart van TicketGang voor de film ‘Donderslag in Kasteel Nederloo’. Eens wegwijs in het systeem is het zeer gebruikersvriendelijk voor operator en ticketkopers. Een grote aanwinst voor onze vereniging. Intussen is op 2 dagen tijd ongeveer de helft van de tickets de deur uit! Hopelijk gooien de coronabeestjes geen roet in het eten en kunnen wij rustig genieten van onze productie.
Magda Van Cutsem, Davidsfonds Vlezembeek